Exenets netværksevents finder sted i Århus, København og Odense 

Alle Exenet-events er gratis for medlemmer af Exenet, gæster er velkomne mod betaling og tilmelding her på siden. Se tidligere arrangementer her. 

 • Netværksmøder i netværksgrupper. Læs mere her.
 • Netværksmøder for virksomheder og organisationer. Se her

SENESTE AFHOLDTE EVENTS

 • Visioner eller valgflæsk - læs mere her.
 • Branding og forandringsledelse med Cubion hos Jyske Bank
 • Social mediestrategi hos Nykredit
 • Diversitet på bundlinjen hos Center for Ledelse

 • Lead to Change i samarbejde med Benelux Business Club


 • KUN FOR MEDLEMMER

  Vidste du, at en dybere indsigt i din Insights Discovery profil kan gøre dig endnu bedre til at kommunikere, lede, sælge og nå dine mål?

  Insights Discovery er et effektivt præferencebaseret udviklingssystem, der tager udgangspunkt i Carl Jung’s teorier. Du får indsigt i både dig selv og andre på en måde, som gør det muligt at skabe effektive relationer og dermed optimale resultater i din organisation.

  Kræver Insights Discovery Personprofil, som er en del af dit Exenet-medlemskab.

  TID:Mandag den 18. august i Århus og Onsdag den 20. august i København. Begge steder kl. 17.00-20.00. Gruppemøder fra kl. 16.00, særskilt tilmelding til dette.

  STED: Århus: Insights Danmark, Marselisborg Havnevej 56, 8000 Aarhus C.

  København: CPH Business, lokale 115, 1. Sal, Landemærket 11, København K

  TILMELDING:exenet.dk/kalender/kalender/registration-49-cph.html  Mød Charlotte Mandrup, guruen indenfor Mindful Leadership, og hør , hvordan vi bevarer den personlige styrke i et krævende professionelt liv.

  Den svigtende råstyrke: Vi kalder det stress, men er det i virkeligheden frygt,

  der lammer danske virksomheder og dagligt sender 35.000 ledere og medarbejdere syge hjem? Hvad er det, vi er så bange for? Er vi blevet for blødsødne, eller er presset reelt for stort? Hvad kan vi gøre som ledere og individer for at udvikle den nødvendige robusthed i organisationen og i os selv?

  Egoets sårbarhed: Vores grådighed og frygt er bundet i egoets selvoptagethed. Det er der, vi finder en enorm drivkraft, men også der vi er sårbare, når anerkendelsen udebliver, når den materielle sikkerhed slår revner, eller når indtjeningen overskygger etikken. Lær hvad der skal til for at undgå at blive slave af egoets behov.

  Hjertets dannelse: Hjertet har ikke meget plads i en resultatdrevet virkelighed, hvilket undrer, for der er masser af kreativitet og effektivitet at hente, ved at udvikle og dyrke venlighed, empati og gavmildhed.

   

  TID:9. september kl. 16.30-19.30

  STED:Nykredit, Kalvebod Brygge 1-3, København K.

  TILMELDING: I menuen til venstre

  PRIS: Medlemmer og VIP-inviterede u/b. Gæster 250 kr.

   
   
   
   
  Tilbage til forsiden