Exenets netværksevents finder sted i Århus, København og Odense 

Alle Exenet-events er gratis for medlemmer af Exenet, gæster er velkomne mod betaling og tilmelding her på siden. Se tidligere arrangementer her. 

  • Netværksmøder i netværksgrupper. Læs mere her.
  • Netværksmøder for virksomheder og organisationer. Se her

SENESTE AFHOLDTE EVENTS

  • Visioner eller valgflæsk - læs mere her.
  • Branding og forandringsledelse med Cubion hos Jyske Bank
  • Social mediestrategi hos Nykredit
  • Diversitet på bundlinjen hos Center for Ledelse


Trænger din profil til et professionelt tjek?

Linked In ekspert, Trine Koch-Nielsen, gennemgår alle væsentlige elementer, og der vil være tid til at give gode råd til, hvordan du top-tuner din profil med fokus på:

• Det gode, fremadrettede resume og den rigtige overskrift

• Sigende beskrivelser af din erfaring

• Brug af video, præsentationer og billeder i profilen

• Hvordan du deler faglig viden og bliver synlig

Obligatorisk - inden arrangementet skal du:

• Have en LinkedIn profil med foto og udfyldt med grundlæggende oplysninger fra CV.

• Finde et link til en faglig artikel, du gerne vil dele.

 

TID: 30. april kl. 16.30-19.30

STED: Følger

PRIS: Gratis for medlemmer af Exenet. 300 kr. for gæster

TILMELDING: I menuen til venstre.Eksklusivt for Exenettere og medlemmer af Benelux Business Club, som vi har glædet os til at invitere, så vi kan fremme netværkets internationale udsyn.

Arrangementet afholdes på engelsk.

Mød den spanske ledelsesekspert Joan Cortés og få indsigt i innovative strategier, der skaber forretningsudvikling i en stram økonomi.

“Applying innovation and strategy renewal requires organizational changes, which only strong leadership can leverage. Joan Cortés focuses on these changes in a fast and effective way and make things happen!”

Joan Cortés is a renowned Spanish specialist in developing business models, strategic growth and open innovation management.

Read more: leadtochange.net/en

 

TID: Onsdag den 7. maj kl. 17.00-20.00

STED: Advokaterne Amaliegade NO 42, 1256 København K

TILMELDING: www.exenet.dk/kalender/kalender/tilmelding-611-kbh.html - i menuen til venstreMød Charlotte Mandrup, guruen indenfor Mindful Leadership, og hør , hvordan vi bevarer den personlige styrke i et krævende professionelt liv.

Den svigtende råstyrke: Vi kalder det stress, men er det i virkeligheden frygt,

der lammer danske virksomheder og dagligt sender 35.000 ledere og medarbejdere syge hjem? Hvad er det, vi er så bange for? Er vi blevet for blødsødne, eller er presset reelt for stort? Hvad kan vi gøre som ledere og individer for at udvikle den nødvendige robusthed i organisationen og i os selv?

Egoets sårbarhed: Vores grådighed og frygt er bundet i egoets selvoptagethed. Det er der, vi finder en enorm drivkraft, men også der vi er sårbare, når anerkendelsen udebliver, når den materielle sikkerhed slår revner, eller når indtjeningen overskygger etikken. Lær hvad der skal til for at undgå at blive slave af egoets behov.

Hjertets dannelse: Hjertet har ikke meget plads i en resultatdrevet virkelighed, hvilket undrer, for der er masser af kreativitet og effektivitet at hente, ved at udvikle og dyrke venlighed, empati og gavmildhed.

 

TID: Torsdag den 8. maj kl. 16.00-19.00

STED: VIA University College, Hedeager 2, 8200 Århus N

TILMELDING: www.exenet.dk/kalender/kalender/tilmelding-85-aarhus.html - i menuen til venstreKUN FOR MEDLEMMER

Vidste du, at en dybere indsigt i din Insights Discovery profil kan gøre dig endnu bedre til at kommunikere, lede, sælge og nå dine mål?

Insights Discovery er et effektivt præferencebaseret udviklingssystem, der tager udgangspunkt i Carl Jung’s teorier. Du får indsigt i både dig selv og andre på en måde, som gør det muligt at skabe effektive relationer og dermed optimale resultater i din organisation.

Kræver Insights Discovery Personprofil, som er en del af dit Exenet-medlemskab.

TID: Onsdag den 14. maj 16.30-19.30

STED: Følger

TILMELDING: exenet.dk/kalender/kalender/registration-49-cph.htmlTrænger din profil til et professionelt tjek?

Vi vil gennemgå alle væsentlige elementer, og der vil være tid til at give gode råd til, hvordan du top-tuner din profil med fokus på:

• Det gode, fremadrettede resume og den rigtige overskrift

• Sigende beskrivelser af din erfaring

• Brug af video, præsentationer og billeder i profilen

• Hvordan du deler faglig viden og bliver synlig

Obligatorisk - inden arrangementet skal du:

• Have en LinkedIn profil med foto og udfyldt med grundlæggende oplysninger fra CV.

• Finde et link til en faglig artikel, du gerne vil dele.

 

Vi præsenterer dig også for den unikke Email Handyman - et træningskoncept, der lærer dig at håndtere dine emails endnu mere effektivt.

 

TID: 3. juni kl. 16.00-19.30

STED: Hartmanns A/S, Silkeborgvej 47, 8000 Århus C.

PRIS: Gratis for medlemmer af Exenet. 300 kr. for gæster

TILMELDING: I menuen til venstre.Listen Louder - skru' op for innovation i praksis

EXENET inviterer til et par udviklende timer i selskab med den århusianske innovationsekspert og prisbelønnede iværksætter, Jonathan Løw.

”Enhver organisation må være indstillet på at opgive alt, hvad den gør,” – en provokerende påstand, men ikke desto mindre en tanke, der skal turde handles på i fremtidens virksomheder. Kreativitet og innovation er afgørende for både ledernes og virksomhedens succes, og evnen til at skabe målbar, positive forandring handler i sidste ende om træning. Evnen til at være innovativ er hverken medfødt eller forbeholdt de få, men kræver, at du har de rigtige redskaber, værktøjer og træningsøvelser. Dem får du i dette inspirerende og interaktive foredrag, hvor du også lærer at "lytte højere".

Du får også indblik i cases, der spænder vidt: Fra USA's førende pizzakæde, Domino's Pizza, og deres innovative løsning på både innovations- og brandingproblemer, til etableringen af en innovationskultur i Egedal Kommune og ikke mindst en super innonvativ dansk start-up, der udviklede en løsning til hygiejnen på toiletterne i restaurations- og cafébranchen!

Bliv overrasket og provokeret – og få ideer med hjem til dit næste innovative skridt.

 

TID: 16.30-19.30

STED: Følger

TILMELDING: I menuen til venstre

PRIS: Ikke-medlemmer kr. 250. 
 
 
 
Tilbage til forsiden