EXENET netværksevents finder sted i Aarhus, København og Odense

Alle EXENET-events er gratis for medlemmer af EXENET,

gæster er velkomne mod betaling og tilmelding sker som beskrevet her på siden.

Se tidligere arrangementer

her. 

 • Netværksmøder i netværksgrupper. Læs mere  her.
 • Emnet er ledelse og ledelsesbøger, og dagens to kompetente indlægsholdere er Henrik Ørholst og Anders Raastrup Kristensen

  Henrik Ørholst er redaktør for VL-Nyt, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, og har 15 års erfaring som boganmelder ved blandt andet Berlingske og Dagbladet Børsen. Henrik har efterhånden mødt ledelsesbøger i alle afskygninger og hans indlæg for os vil tage udgangspunkt i sætningen ”Ledelsesbøger – fup eller fakta?”

  Anders Raastrup Kristensen har en ph.d. i ledelse. Han er selvstændig forsker og ekstern lektor på CBS, og så er han forfatter til bøgerne ”Strategisk selvledelse - ledelse mellem frihed og forretning” og ”Det grænseløse arbejdsliv - at lede de selvledende medarbejdere”.

  Anders vil introducere os til hans seneste forskning. Fokus er på, hvordan vi skal arbejde med strategi for at medarbejderne kender og anerkender strategien. Hvis strategien ikke omsættes i medarbejdernes handlinger, prioriteringer og opgaveforståelser, så har den ikke meget værdi. Så hvordan vi skal arbejde med strategi og hvad ledernes rolle i forhold til at kommunikere strategien?

   

  TID: Tirsdag den 14. april kl. 16.00 – 19.30

  STED: KROMANN REUMERT, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø

  TILMELDING: Send e-mail til mona (snabel a) exenet.dk  Henrik Ørholst er redaktør for VL-Nyt, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse  Anders Raastrup Kristensen, ph.d. og adjunkt på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School  Ledelsesevaluering og teknologiens påvirkning på hvilke typer af medarbejdere og hvilke lederroller, vi vil se i fremtiden. Det er ordene. Oplægsholderne, som kommer og gør os klogere på dette, er Stephanie Bäckström og Preben Mejer

  Stephanie Bäckström, erhvervspsykolog i LEAD - Enter next level, med ansvar for LEAD Ledelsesevaluering: Ledelsesevaluering i et Leadership Pipeline perspektiv

  Hun stiller skarpt på principper for den “effektfulde ledelsesevaluering”, og særligt hvordan den enkelte leder kan få mest muligt ud af sin kommende evaluering. Med udgangspunkt i praksiserfaring og forskning præsenteres helt konkrete tiltag, som kan øge svarprocenten, sikre værdifuld opfølgning samt øge ærligheden i besvarelserne.

  Preben Mejer, digital fremtidsforsker og IT spåmand: En ny æra begynder i IT

  Vi er på vej ind i Cognitive Computing æraen, der vil åbne for helt nye måder at bruge IT på, man kan sige, at vi bliver udstyret med en sjette sans – eller infosense.

  Hele denne udvikling sætter skub i behovet for helt nye typer af medarbejdere, mange jobs forsvinder og lederrollen ser anderledes ud.

   

  TID: Torsdag den 16. April kl. 16.00 – 19.30

  STED: offentliggøres senere

  TILMELDING: Send e-mail til mona (snabel a) exenet.dk  Preben Mejer, digital fremtidsforsker og IT spåmand  Stephanie Bäckström, erhvervspsykolog i LEAD Enter next level  INGEN GIDER AT TALE OM DET – MEN ALLE ER DET!

  Hvordan kan du bruge dit køn som en styrke – uden at blive (kun) til det? Hvordan kan det være, at det stadig er cool er være en drengepige, mens det er pinligt at være en tøsedreng? Ville det ikke være en stor befrielse for både kvinder og mænd at kunne bruge hele sin menneskelighed, uden at skulle tænke over, om man nu virker maskulin eller feminin? Og om det ene eller det andet frarøver mig min troværdighed og gennemslagskraft? Gad vide hvem vi ville være, hvis vi frit kunne bruge alle facetter af vores personlighed, så vores bidrag kunne være både originalt og maksimalt? Emilia van Hauen kom sidste år på bestsellerlisten med bogen ”Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det!” og har siden turneret rundt i landet og holdt foredrag om moderne kvindelighed med udgangspunkt i bogen. Og hun bliver mere og mere sikker på sin sag: Kønnet er i sig selv super uinteressant, det er det enkelte mennesket vi skal koncentrere os om. Men det kan vi ikke gøre, før det feminine har samme høje status som det maskuline, og derfor skal kvinderne begynde at tage et langt mere bevidst ejerskab for os selv, vores arv og vores muligheder, så vi kan være med til at ophæve kønnet. Af samme årsag arbejder Emilia nu med to nye begreber, som hun er i gang med at udvikle: Relationel og produktiv kapital. Kom og hør, bliv gerne provokeret og start en debat om hvad køn og menneskelighed er.

   

  TID: torsdag den 21. maj kl. 8.30-10.30

  STED: Aarhus (præcis hvor i Aarhus offentliggøres senere)

  TILMELDING sker ved e-mail til mona (snabel a) exenet.dk  Emilia van Hauen, foredragsholder, forfatter og kommentator
  Emilia van Hauen, foredragsholder, forfatter og kommentator

  I anledning af 100-året for kvinders stemmeret holder EXENET i samarbejde med Nykredit et arrangement, hvor blandt andet Emilia van Hauen, foredragsholder, forfatter og kommentator, er på programmet

   

  Resten af programmet offentliggøres løbende. Men du kan tilmelde dig allerede nu.

   

  TID: tirsdag den 2. juni kl. 16.00 - ca. 20.00

  STED: Nykredits hovedsæde, Kalvebod Brygge 1, 1780 København V

  TILMELDING sker ved e-mail til mona (snabel a) exenet.dk  Søren Ikast Pedersen, Cand. Psych.

  Fremtidens ledelseskompetencer fordrer, at lederne selv har en personlige evne til at navigere i forandringens høje tempo, det vil sige psykologisk indsigt i egne og andres reaktionsmåder.

  TID:Torsdag den 12. marts 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail til mona(snabel a) exenet.dk  Cand. Psych. Stephanie Bäckström, ansvarlig for LEAD Ledelsesevaluering

  Stephanie Bäckström giver konkrete eksempler på, hvordan man måler, synliggør og dokumenterer organisationens indsatsområder, baseret på en organisations behov og Leadership Pipeline. Webinaret vil både stille skarpt på de faldgruber, som ledere og HR bør undgå forbindelse med ledelsesevalueringer. Webinaret vil være præget af konkrete eksempler fra reelle cases og forskningsbaseret viden om evalueringer.

  TID:Onsdag den 20. maj 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail til mona(snabel a) exenet.dk

   

     Tina Brøgger Sørensen, advokat og partner, Kromann Reumert

  EU-domstolens udvidede fortolkning af begrebet handicap til f.eks. også at omfatte lægeligt diagnosticeret helbredelig sygdom, der medfører en begrænsning af lang varighed, giver virksomheder store udfordringer. Bliv opdateret med henblik på at forebygge tvister.

  TID:Torsdag den 17. september 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail til mona(snabel a) exenet.dk

   

   

   

   

  Søren Schultz Hansen forsker i digitale indfødte og ledelsen af dem. Her sætter Søren forholdene i relief til generation X,Y og Z. Søren rådgiver bl.a. virksomheder som Danske Bank, Nokia, Nike med flere på området.

  TID: Onsdag den 18. november 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail til mona(snabel a) exenet.dk

   

   

 
 
 
 
Tilbage til forsiden