EXENET netværksevents finder sted i Aarhus, København og Odense

Alle EXENET-events er gratis for medlemmer af EXENET,

gæster er velkomne mod betaling og tilmelding sker som beskrevet her på siden.

Se tidligere arrangementer

her. 

 • Netværksmøder i netværksgrupper. Læs mere  her.


 • INGEN GIDER AT TALE OM DET – MEN ALLE ER DET!

  Hvordan kan du bruge dit køn som en styrke – uden at blive (kun) til det? Hvordan kan det være, at det stadig er cool er være en drengepige, mens det er pinligt at være en tøsedreng? Ville det ikke være en stor befrielse for både kvinder og mænd at kunne bruge hele sin menneskelighed, uden at skulle tænke over, om man nu virker maskulin eller feminin? Og om det ene eller det andet frarøver mig min troværdighed og gennemslagskraft? Gad vide hvem vi ville være, hvis vi frit kunne bruge alle facetter af vores personlighed, så vores bidrag kunne være både originalt og maksimalt? Emilia van Hauen kom sidste år på bestsellerlisten med bogen ”Ladycool. Dit køn er en styrke – brug det!” og har siden turneret rundt i landet og holdt foredrag om moderne kvindelighed med udgangspunkt i bogen. Og hun bliver mere og mere sikker på sin sag: Kønnet er i sig selv super uinteressant, det er det enkelte menneske, vi skal koncentrere os om. Men det kan vi ikke gøre, før det feminine har samme høje status som det maskuline, og derfor skal kvinderne begynde at tage et langt mere bevidst ejerskab for os selv, vores arv og vores muligheder, så vi kan være med til at ophæve kønnet. Af samme årsag arbejder Emilia nu med to nye begreber, som hun er i gang med at udvikle: Relationel og produktiv kapital. Kom og hør, bliv gerne provokeret og start en debat om hvad køn og menneskelighed er.

   

  TID: tirsdag den 2. juni kl. 16.00 - ca. 19.30

  STED: København (præcis hvor i København offentliggøres senere)

  TILMELDING sker ved e-mail til mona (snabel a) exenet.dk  Emilia van Hauen, foredragsholder, forfatter og kommentator  Tina Brøgger Sørensen, advokat og partner, Kromann Reumert

  Tina Brøgger Sørensen, advokat og partner, Kromann Reumert

  EU-domstolens udvidede fortolkning af begrebet handicap til f.eks. også at omfatte lægeligt diagnosticeret helbredelig sygdom, der medfører en begrænsning af lang varighed, giver virksomheder store udfordringer. Bliv opdateret med henblik på at forebygge tvister.

  TID:Torsdag den 17. september 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail

  til mona(snabel a) exenet.dk  Søren Schultz Hansen forsker i digitale indfødte og ledelsen af dem. Her sætter Søren forholdene i relief til generation X,Y og Z. Søren rådgiver bl.a. virksomheder som Danske Bank, Nokia, Nike med flere på området.

  TID: Onsdag den 18. november 2015 kl. 14.00 til 14.30

  Medlemmer af EXENET kan modtage link til webinaret ved at sende en mail til mona(snabel a) exenet.dk

   

   

 
 
 
 
Tilbage til forsiden