Medlem af Exenet, Line Berg-Stærk, der er senior kommunikationsrådgiver og partner i AROS kommunikation, har skrevet denne blog om sin oplevelse af netværksmødet med Milena Penkowa, vi citerer:

"...foredraget var bestemt en populistisk fremstilling af kompliceret videnskab, men jeg fornemmede, at der lå substans bag. Begavelsen, der fik hende igennem PhD-studiet på halv tid, kunne sagtens mærkes. Og Milena Penkowa er vitterligt en dygtig formidler, noget end ikke et videnskabeligt råd kan tage fra hende." 

Download Milena Penkowa slides her.

Læs en artikel, der viser en anden side af Milena Penkowa - artiklen er skrevet i anledning af udgivelsen af bogen 'Hund på recept', der udkommer oktober 2012.


Hund på recept udkommer i oktober 2012.

Hjernespecialist Milena Penkowa satte fokus på præstation, motivation og koncentration og gav råd til, hvordan man kan forbedre intellekt, indlæring og hukommelse og holde hjernen skarp hele livet.

Læs mere om hjerne på hjernespecialisten.dk

Hjernen er det mest komplekse og gådefulde organ, der findes, og den rummer fortsat mange uopklarede forhold. Men hjerneforskningen har i nyere tid også punkteret mange gamle myter og givet overraskende ny viden omkring hjernens kapacitet, foranderlighed (plasticitet) og evne til at lade sig forbedre.

I dag ved vi, at hjernen kan trænes og optimeres, og det kræver kun nogle enkle tiltag i dagligdagen. I løbet af få uger er det muligt at forbedre din hjernes kapacitet, opfindsomhed, indlæring og hukommelse.

Den nyeste viden har også afsløret, hvordan modstandsdygtighed, udholdenhed og mental robusthed opstår og/eller nedslides i menneskets hjerne, ikke mindst når vi møder stor eller langvarig modstand.

Ved at kende til hjernens reaktionsmønstre i medgang og især modgang, er det muligt for os selv at styre og drage fordele af hjernens indbyggede overlevelsesevner, ukuelighed og viljestyrke.

 
 
 
 
Tilbage til forsiden